dinsdag 2 oktober 2012

E-mailmeldingen van Webmasterhulpprogramma's van Google

Beste gebruiker van de Webmasterhulpprogramma's van Google,

We weten dat een gezonde en goed presterende website belangrijk is voor u. Om u op de hoogte te houden van de status van uw site, stuurt Webmasterhulpprogramma's u nu automatisch een e-mailmelding als er kritieke of belangrijke problemen met uw site worden vastgesteld.

We sturen u alleen e-mails voor problemen die volgens ons een aanzienlijke impact hebben op de gezondheid of zoekprestaties van uw site en waarvoor u duidelijke acties kunt ondernemen. We sturen u bijvoorbeeld een e-mail als we malware vinden op uw site of een aanzienlijke toename in het aantal fouten vaststellen wanneer we uw site crawlen.

Op de meeste sites komen dergelijke problemen zelden voor. Als er een probleem is met uw site, beperken we het aantal e-mails dat we u in een bepaalde periode sturen om te voorkomen dat uw inbox volloopt.

Als u geen e-mail van Webmasterhulpprogramma's wilt ontvangen, kunt u uw e-mailvoorkeuren wijzigen op https://www.google.com/webmasters/tools/preferences.

We hopen dat u deze wijziging nuttig vindt om op de hoogte te blijven van kritieke en belangrijke problemen met betrekking tot de gezondheid van uw site.

Als u meer informatie over Webmasterhulpprogramma's en het opzetten van Google-vriendelijke websites wilt, gaat u naar http://www.google.com/webmasters.

Het team van de Webmasterhulpprogramma's van Google


© 2012 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS

We hebben u deze e-mail toegestuurd om u op de hoogte te brengen van belangrijke wijzigingen in uw account voor de Webmasterhulpprogramma's van Google.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten