vrijdag 20 april 2012

Google-melding - game

Nieuws9 nieuwe resultaten voor game
 
Game helpt bij depressie
Telegraaf.nl
AUCKLAND - Artsen in Nieuw-Zeeland behandelen depressies bij tieners met een 3D-computerspel, dat even effectief kan zijn als normale therapie. Dat schreven de behandelaars in het donderdag gepubliceerde British Medical Journal.
Alle verhalen over dit onderwerp bekijken »
Game nieuws van vrijdag 20 april 2012
Gamersnet
Last but not least: Captain America Anders Breivik, de Noor die vorig jaar op 22 juli van 69 mensen het leven beroofde, zit momenteel in een gerechtelijk proces en zoals het niet anders kan, zijn games in een verklaring ook voorbijgekomen.
Alle verhalen over dit onderwerp bekijken »
NHL-studenten winnen game-prijzen in New York
Nationale Onderwijsgids
LEEUWARDEN - Tijdens de vijfde PlayExpo die op 15 april in New York plaatsvond, zijn twee games van de minor Game Design van NHL Hogeschool in de prijzen gevallen. De game 'Planetary' won in de categorie Game Design Document en de game 'Horus' ging er ...
Alle verhalen over dit onderwerp bekijken »
Game effectief tegen depressie bij tieners
Zorgvisie
SPARX is een interactieve fantasy game waarbij spelers een serie opdrachten moeten uitvoeren om de balans in de wereld te herstellen. In totaal zijn er zeven modules ontworpen die gespeeld worden over een periode van vier tot zeven weken.
Alle verhalen over dit onderwerp bekijken »

Zorgvisie
Festival of Games - Verslag dag 2
Gamer.nl
In de Jaarbeurs van Utrecht vindt op 19 en 20 april het Festival of Games plaats. Op het evenement worden nieuwe trends en ontwikkelingen in gameland onder de loep genomen door succesvolle ondernemers binnen een constant veranderende industrie.
Alle verhalen over dit onderwerp bekijken »
Gaap of War
FOK!
Dit is de zesde God of War-game die je kunt gaan spelen op je PlayStation 3 en Sony gooit daar wat mij betreft hun eigen ruiten mee in. Goddelijk was de serie namelijk al lang niet meer... In 2004 werd God of War aangekondigd voor PlayStation 2 en mijn ...
Alle verhalen over dit onderwerp bekijken »
Nieuwe ThunderCats-game in de maak
Telegraaf.nl
Er komt namelijk een game voor de spelcomputer uit die gebaseerd is op de ThunderCats-tekenfilm. Overigens is het spel niet direct gebaseerd op de serie uit de jaren '80, maar op de nieuwe versie die sinds 2011 op tv-zender Cartoon Network te zien is.
Alle verhalen over dit onderwerp bekijken »
Releasedatum Olympische Spelen London 2012-game bekendgemaakt
XGN Entertainment
SEGA heeft bekendgemaakt dat de officiële game van de Olympische Spelen van 2012 in Londen vanaf 26 juni in de winkel ligt. De game verschijnt voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Het is in London 2012 Olympics, zoals de game officieel heet, ...
Alle verhalen over dit onderwerp bekijken »

XGN Entertainment
Brink-ontwikkelaar maakt iPhone- en iPad-game
Telegraaf.nl
Gamesontwikkelaar Splash Damage heeft eventjes genoeg van grote games en brengt in juni een game voor de iPhone en iPad uit: Rad Soldiers. Rad Soldiers is een gratis multiplayer strategiespel waarin spelers een team van huurlingen samenstellen.
Alle verhalen over dit onderwerp bekijken »

Blogs3 nieuwe resultaten voor game
 
Brink-ontwikkelaar maakt gratis iOS game | games
door Game Solutions
Splash Damage, ontwikkelaar van Brink en Enemy Territory: Quake Wars, heeft een nieuwe titel aangekondigd voor iOS. De game heet Rad Soldiers, is gratis en komt in juni. Rad Soldiers is een strategische turn-based game die zich afspeelt ...
Gamer.nl
9lives - PS3 Games - London 2012: The Official Video Game of the ...
Ontwikkelaar en uitgever SEGA liet ons vandaag weten dat London 2012: The Official Video Game of the Olympic Games een releasedatum te pakken heeft. Het spel verschijnt namelijk op 26 juni voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc.
www.9lives.be | Sony PlayStation 3
VIDEO: D-Wade plays impromptu game in SoHo - nieuws en ...
Four kids on a New York City playground watched their dreams of playing against the NBA's finest come to fruition in an flash. Dwyane Wade stopped by Thompson Street Playground in Soho on Sunday after the Miami Heat beat the Knicks on ...
Nieuws Nederland

Web4 nieuwe resultaten voor game
 
Deelvraag 1: Welke impact heeft de game-industrie op de ...
Verder zorgt de game-industrie voor zo'n 2500 fulltime banen (FTE). Echter ligt de omzet in de games-markt vele malen hoger, namelijk zo'n €626 miljoen euro.
pastebin.com/X8wRuHiZ
kryschen070 - MW3 Game Clip - YouTube
Game Clip. ... (Modern Warfare 3 Gameplay)by Matroix112678 views · kryschen070 - MW3 Game Clip 0:10. Watch Later Error kryschen070 - MW3 Game Clipby ...
www.youtube.com/watch?v=A_lKMOzABEM
Play Dress Up Game - Gratis Online Spelletjes
Valonia Dress Up Game, Valonia Clothes and Dresses Game... Nu Spelen! ... Caileigh Dress Up Game, Caileigh Kleding en Jurken Game ... Nu Spelen!
opaygames.com/nl/free/dress-up-game/
Welk paddestoel is dit? jigsaw puzzle game
Quiz MakerFlashcardsPolls LoginRegister · ProProfs Brain Games · Brain Games Home ... I Like This Game ( Liked by 0 people ). How to play Jigsaw Puzzle?
www.proprofs.com/games/jigsaw/welk-paddestoel-is-dit/


Deze één keer per dag Google-melding wordt mogelijk gemaakt door Google.

Verwijder deze melding.
Een nieuwe melding maken.
Uw meldingen beheren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten